Jövő szombaton negyedszer is juniális a Kiliánban

Megosztás

Június 24-án remek programon vehetünk részt. A Kilián Észak Közösség Egyesület idén már negyedik alkalommal szervezi meg juniálisát június 24-én, szombaton, 10 – 18 óráig. Színes programot kínálnak a Szinyei utcai garázssorok közötti játszótéren.

Jövő szombaton a Perecesi Bányász Fúvószenekar nyitja a rendezvényt 10 órakor. Mellette, délután kettőig „Kacatvásár”, azaz helyi bolhapiac várja az érdeklődőket – értesült a Minap. 11 órától kézművesek kínálják portékáikat, tartanak bemutatót és gyerekfoglalkoztatót, valamint a helyi Szivárvány óvoda kézműves-foglalkozását tartják meg.  A sportok kedvelői sem maradnak lehetőség nélkül, hiszen kamázni, sakkozni és petanque-ozni is lehet a délelőtt folyamán – közölte Jakab Zsolt, a Kilián Észak Közösség Egyesület elnöke.

Egzotikus állatsimogató is várja a fiatalokat és idősebbeket egyaránt, két boa constrictort és egy szavannai varánuszt is megérinthetnek a simogató kezek. Az egyesület civil partnerei is teret kapnak, lehetőségük lesz bemutatni magukat, szolgáltatásaikat, sőt az önkormányzat Részvételi Költségvetésébe is beleszólhatnak a helyszínen. Az egyesület képviselői a „Zöldülő KÉK” sátorban várják az érdeklődőket közösségi beszélgetésre, tervezgetésre. A napot két zenei program zárja, először az Ly16 zenekar, majd a helyi erőket felvonultató, nosztalgiaslágereket játszó SémaHaverokk zenekar csap a húrok közé. További információk a Kilián Észak Közösség – KÉK-facebook-csoportban szerezhetők.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek